Драган, Олена Іванівна2012-09-182012-09-182010Драган, О. І. Вдосконалення організаційної структури підприємств м’ясної промисловості / О. І. Драган // Вісник Східноєвропейського університету економіки і менеджменту. – 2010. – № 1(7). – С. 11-15.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2680У статті обґрунтовані причини удосконалення організаційної структури підприємств м’ясної галузі. Запропоновано науково-практичні підходи щодо створення нових організаційних структур підприємств з урахуванням світового досвіду, які є більш гнучкими та адаптованими до нестабільного зовнішнього середовища функціонування галузі.The article justified reason improvement of the organizational structure of enterprises meat industry. A scientific and practical approaches to the creation of new organizational structures of firms considering international experience, which are more flexible and adaptable to the changing environment of the industry.otherм’ясна промисловістьорганізаційна структуракомерційний підрозділстратегіясистемареструктуризаціябізнес-одиницяпідприємствокафедра економіки праці та менеджментуmeat industryorganizational structurebusiness unitsstrategysystemrestructuringbusiness unitenterpriseВдосконалення організаційної структури підприємств м’ясної промисловостіArticle