Тенетка, Аліна Іванівна2015-09-292015-09-292015Тенетка, А. І. Удосконалення технології рожевих столових виноматеріалів з використанням антиоксидантів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 "Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння" / Тенетка Аліна Іванівна ; НУХТ. - К., 2015. - 22 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21657Дисертація присвячена удосконаленню технології рожевих столових виномате- ріалів з використанням комплексу антиоксидантів «глутатіон – SO2 – танін галовий». Thesis is devoted to the development of unoxidized type rose table wine technology with the use of antioxidants complex: sulfur dioxide, yeast glutathione and gallic tannins.uk-UKвиноградантиоксидантирожеві столові виноматеріалиgrapeantioxidantsrose table wineУдосконалення технології рожевих столових виноматеріалів з використанням антиоксидантівThesis