Розробка структури автоматизованої системи управління брагоректифікаційною установкою - Смітюх, Ярослав Володимирович; Кишенько, Василь Дмитрович; Іващук, Вячеслав Віталійович (My University, 2008)
В статті розкривається спосіб побудови структури системи автоматизованого управління брагоректифікаційною установкою з урахуванням інтегрування в структуру підсистеми інтелектуального аналізу та управління. In the article the method of construction of structure of the system of the automated management the home-brewed beer rectification setting opens up taking into account integration in the structure of subsystem of intellectual analysis and management.
Keywords: система управління; брагоректифікаційна установка; структура; control system; home-brewed beer rectification; structure; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка