Концепція життєвого циклу бренду - П'янкова, Оксана Василівна (My University, 2012)
В статті розглянуто різні концепції життєвого циклу бренду. The article describes the concept of brand life cycle.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; життєвий цикл; бренд; brand; life cycle