Гладун, ОленаЛітвинчук (Воронцова), Світлана ІванівнаМелетьєв, Анатолій Євгенович2014-07-152014-07-152014Гладун, О. Стевія, як замінник цукру у виробництві напоїв антидіабетичного призначення / Олена Гладун, Світлана Літвинчук, Анатолій Мелетьєв // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 349-351.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16153Стевія - найбільш корисний і перспективний цукрозамінник сучасності. Її можна використовувати у вигляді сиропу при виробництві напоїв антидіабетичного призначення. Stevia - the most useful and promising sweetener modernity. It can be used as a beverage syrup with antidiabetic destination.uk-UKнапої антидіабетичного призначеннястевіяцукрозамінникиdrinks antidiabetic destinationsteviasweetenersкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра фізикиСтевія, як замінник цукру у виробництві напоїв антидіабетичного призначенняOther