Стевія, як замінник цукру у виробництві напоїв антидіабетичного призначення - Гладун, Олена; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Мелетьєв, Анатолій Євгенович (My University, 2014)
Стевія - найбільш корисний і перспективний цукрозамінник сучасності. Її можна використовувати у вигляді сиропу при виробництві напоїв антидіабетичного призначення. Stevia - the most useful and promising sweetener modernity. It can be used as a beverage syrup with antidiabetic destination.
Keywords: напої антидіабетичного призначення; стевія; цукрозамінники; drinks antidiabetic destination; stevia; sweeteners; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; кафедра фізики та професійної безпеки