Дослідження міцності зварних швів в полімерних пакетах - Василькова, Софія; Захаревич, Валерій Болеславович; Мироненко, Світлана Михайлівна (My University, 2014)
Пакети з полімерних матеріалів являються одними із найбільш розповсюджених видів упаковки. Головними перевагами такої упаковки є незначна вага і низька вартість. Packets of polymeric materials are among the most common types of packaging. The main advantage of this package is a small weight and low cost.
Keywords: пакування; полімерні пакети; зварні шви; packaging; polymer packs; welds; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки