Харчові білковмісні концентрати із надземної частини рослин - Солодко, Лілія Миколаївна; Сімахіна, Галина Олександрівна (My University, 2014)
Напівфабрикати білковмісних концентратів із надземної частини рослин можна позиціонувати як багатий потенційний ресурс білків. The intermediate products of protein-containing concentrates extracted from the above-ground part of plants may be affirmed as a potentially rich resource of proteins.
Keywords: білки; напівфабрикати; концентрати; надземна частина рослин; proteins; intermediate products; concentrates; above-ground part of plants; кафедра технології оздоровчих продуктів