Максимейко, Вікторія Сергіївна2023-04-172023-04-172023Максимейко, В. С. Проект відділень термоферментативної обробки замісу та зброджування сусла спиртового заводу продуктивність 3000 дал спирту на добу з впровадженням прогресивної технології спиртової бражки : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Вікторія Сергіївна Максимейко ; наук. керівник Віктор Панасович Маринченко. – Київ, 2023. – 72 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40180otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстватермостабільна α-амілазаглюкоамілазасуміщення процесів оцукрення та бродіннядозріла бражкаПроект відділень термоферментативної обробки замісу та зброджування сусла спиртового заводу продуктивність 3000 дал спирту на добу з впровадженням прогресивної технології спиртової бражкиOther