Перспективи впровадження Sous Vide технології у закладах ресторанного господарства - Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Удовицький, В. В. (My University, 2013)
У статті представлено результати теоретичних досліджень щодо перспективності впровадження «Sous Vide» технології у закладах ресторанного господарства для виробництва напівфабрикатів подовженого терміну зберігання та приготування страв з покращеними органолептичними характеристиками та підвищеної біологічної цінності. The article deals with the results of theoretical researches on the prospects of implementation of «Sous Vide» technology in the restaurant establishments for the production of semi-finished products with extended shelf life and cooking dishes with improved organoleptic characteristics and high biological value.
Keywords: sous vide; напівфабрикат м’ясний; meat semi-finished product; кафедра готельно-ресторанної справи