Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаТищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаУдовицький, В. В.2013-09-252013-09-252013Арпуль, О. В. Перспективи впровадження «Sous Vide» технології у закладах ресторанного господарства / О. В. Арпуль, О. М. Усатюк, В. В. Удовицький // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. – 2013. – Вип. 44, Том 1. – С. 341-345.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9918У статті представлено результати теоретичних досліджень щодо перспективності впровадження «Sous Vide» технології у закладах ресторанного господарства для виробництва напівфабрикатів подовженого терміну зберігання та приготування страв з покращеними органолептичними характеристиками та підвищеної біологічної цінності. The article deals with the results of theoretical researches on the prospects of implementation of «Sous Vide» technology in the restaurant establishments for the production of semi-finished products with extended shelf life and cooking dishes with improved organoleptic characteristics and high biological value.uk-UKSous Vide технологіявакуумм'ясо та м’ясопродуктинапівфабрикати подовженого терміну зберіганняvacuumSous Vide technologymeat and meat productssemi-products wth extended shelf lifeкафедра готельно-ресторанної справиПерспективи впровадження «Sous Vide» технології у закладах ресторанного господарстваArticle