Вдосконалення апаратурного оформлення двоступеневої І сатурації - Петриченко, Ігор Борисович; Виговський, Валерій Юрійович; Калініченко, Олександр Миколайович; Резніченко, Юрій Миколайович; Хомічак, Любомир Михайлович (My University, 2010)
Наведено переваги використання механічних очищувачів газових барботерів в ІА сатураторі. Are the advantages of the use of mechanical cleaners gas bubblers in IA saturator.
Keywords: сатурація; діоксид вуглецю; барботер; кафедра технології цукру і підготовки води; saturation; carbon dioxide; bubbler