Інтегроване управління групами підприємств - Закревська, Людмила Миколаївна; Рябенко, Володимир Володимирович (My University, 2012)
Статтю присвячено теоретичному обґрунтуванню й розробці методичного забезпечення формування системи інтегрованого управління групами підприємств. Розкрито сутність, зміст та принципи побудови системи інтегрованого управління. Удосконалено методичний підхід до реалізації задач групового розвитку на основі узгодження інтересів членів групи. Розглянуто інтеграційні тенденції розвитку економіки. The article is devoted a theoretical ground and development of the methodical providing of forming of the system of computer-integrated management the groups of enterprises. Essence, maintenance and principles of construction of the system of computer-integrated management, is exposed. The methodical going is improved near realization of tasks of group development on the basis of concordance of interests of members of group. Integration progress of economy trends are considered.
Keywords: система інтегрованого управління; група підприємств; інтеграційні процеси; стратегія групового розвитку; system of computer-integrated management; group of enterprises; integration processes; strategy of group development; кафедра економіки і права