Пасічний, Василь МиколайовичСабадаш, Петро Миколайович2013-10-212013-10-212006Пасічний, В. М. Нове у виробництві продуктів для дитячого харчування / В. М. Пасічний, П. М. Сабадаш // Мясное дело. - 2006. - № 10. - С. 40-41.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10520Стаття присвячена дослідженню технології виробництва продуктів для дитячого харчування, а саме паштетних ковбас. З урахуванням харчової і біологічної цінності сировини розроблені рецептури паштетних ковбас, наведено опис основних технологічних операцій їх виготовлення, а також основні фізико-хімічні показники готових виробів. The article investigates the technology of baby food products, namely, sausage pate. Given the nutritional and biological value of raw materials designed recipe pate sausages, are given basic technological operations of their making, and also the basic physical and chemical properties of finished products.otherхімічний складрецептуратехнологіясировинапаштетні ковбасиchemical compositioncompoundingtechnologyraw materialssausage pateкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівНове у виробництві продуктів для дитячого харчуванняArticle