Використання генетичних алгоритмів для вирішення задачі оптимізації процесу дифузії на цукровому заводі - Полупан, Володимир Володимирович (My University, 2015)
У результаті виконання генетичного алгоритму було проведено мінімізацію цільової функції, з урахуванням функції обмежень, отримано необхідне значення змінних температур: Ті=80; Т2=80; Тз=76,784; Т4=60,02. Значення цільової функції за таких параметрів П(Т)=0,08824. Такого результату вдалося досягти за 3 ітерації. As a result of the genetic algorithm was held minimizing the objective function, subject to restrictions function, received the necessary variables temperature: Those = 80; T2 = 80; Ts = 76.784; T4 = 60.02. The value of the objective function for these parameters P (t) = 0.08824. This result was achieved in 3 iterations.
Keywords: оптимізація; дифузія; цукровий завод; optimization; sugar factory; diffusion