Bereziuk, IrynaTyshchenko (Usatiuk), OlenaTsirulnikova, Vita2023-06-222023-06-222023Bereziuk, I. Amaranth as a valuable raw material for culinary products / I. Bereziuk, O. Tyshchenko, V. Tsyrulnikova // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 3. – С. 218https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40907The thesis deals with nutritional and biological value of pceudocereal amaranth for culinary products. У тезах розглядається харчова та біологічна цінність псевдо-злакової культури амаранту для кулінарної продукції.enamaranthамарантculinary productsкулінарна продукціяbiological valueбіологічна цінністьnutritional valueхарчова цінністькафедра готельно-ресторанної справиAmaranth as a valuable raw material for culinary productsThesis