Пухляк, Анастасія Григорівна2012-06-252012-06-252004Пухляк, А. Г. Технологія згущеного молока з використанням нетрадиційної сировини / А. Г. Пухляк // Харчова промисловість. - 2004. - № 3. - С. 61-64.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1798Розроблено нові види згущених молочних консервів з нетрадиційної сировини. Запропоновано використання соєвого молока для збагачення білкової складової згущених молочних продуктів, а фруктозу – для повної заміни цукру. Показано можливість використання традиційної технології та існуючого обладнання молочноконсервних підприємств.New types of the condensed milk canned food from non-traditional raw materials are developed. Use of soya milk for enrichment of the protein component of the condensed milk products, and fructose – for complete replacement of sugar is offered. Possibility of use of traditional technology and the existing equipment of the milk condensed enterprises is shown.otherзгущені молочні продуктиcondensed milk productsтехнологія молочних консервівнетрадиційна сировинафруктозасоєве молокозаміна цукруtechnology of the milk canned foodnon-traditional raw materialsfructosesoya milkreplacement of sugarкафедра технології молока і молочних продуктівТехнологія згущеного молока з використанням нетрадиційної сировиниArticle