Каталізатор знешкодження оксидів азоту (І, ІІ) у газових викидах (Патент на корисну модель №102710) - Бойчук, Тетяна Михайлівна; Кірієнко, Павло Іванович; Орлик, Світлана Микитівна; Соловйов, Сергій Олександрович (My University, 2015)
Описується каталізатор знешкодження оксидів азоту (I, II) у газових викидах, що містить паладій, оксид кобальту та оксид церію і/або оксид цирконію нанесені на структурований або гранульований носій. Described catalyst neutralization nitrogen oxides (I, II) in gas emissions containing palladium, cobalt oxide and cerium oxide and / or zirconium oxide deposited on structured or granular carrier.
Keywords: Pd; Co3O4; CeO2; ZrO2; оксиди азоту(І), (ІІ; СО; nitrogen(I), (II) oxides; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів