Пристрій для формування двошарової полімерної упаковки та заповнення її продукції (Патент на корисну модель № 83004) - Волчко, Анатолій Іванович; Волчко, Андрій Анатолійович; Юхно, Михайло Іванович; Вознюк, Сергій Миколайович; Рафальська, Наталія Юріївна (My University, 2013)
Пристрій для формування двошарової полімерної упаковки та заповнення її продуктом складається з механізмів подавання плівки, утворення поперечних та похдовжньо зварених швів, Механізм протягування і відрізання плівки та дозатора. Механізм формування зовнішньої упаковки забезпечено двома конічними, встановленеми на відстані основами один від одного, формувачами, між ними розміщено, під кутом 45* до напрямку руху плівки. Напрямний ролик механізму формування внутрішньої упаковки. A device for forming a two-layer plastic packaging and its filling with a product consists of mechanisms of film supply, forming cross and longitudinal welds, mechanisms of advance and cutting of film and a dispenser. The mechanism of forming the outer packaging is provided with two conical forming devices installed at a distance to each other, between them a guide roller of the mechanism of forming the inner packaging is located at an angle of 45° to the direction of motion of the film.
Keywords: механизм формування; полімерна упаковка; плівка; mechanism of the shaping; polymeric packing; film; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки