Гуралевич, Анна Ярославівна2021-05-132021-05-132020Гуралевич, А. Я. Проект модернізації ковбасного цеху ТОВ «Ковінько-Ковбаси» з впровадженням виробництва м’ясних снеків : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анна Ярославівна Гуралевич ; наук. керівник Василь Миколайович Пасічний. – Київ, 2020. – 123 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33965м'ясосвининасировинаконинам'ясо птиціяловичинавиробництвоковбасні виробисолені виробим'ясні снекитехнологіярозрахунокобладнаннякафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПроект модернізації ковбасного цеху ТОВ «Ковінько-Ковбаси» з впровадженням виробництва м’ясних снеків