Національний університет харчових технологій2015-04-272015-04-272015Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті. В 4 ч. : програма і матеріали 81 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23 – 24 квітня 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України. – Київ : НУХТ, 2015.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20225Розглянуто проблеми удосконалення існуючих та створення нових енерго- та ресурсоощадних технологій для виробництва харчових продуктів на основі сучасних фізико-хімічних методів, використання нетрадиційної сировини, новітнього технологічного та енергозберігаючого обладнання, підвищення ефективності діяльності підприємств, а також результати науково-дослідних робіт студентів з метою підвищення якості підготовки майбутніх фахівців харчової промисловості. The problems of improving existing and creating new energy and resource saving technologies for food production based on modern physical and chemical methods, the use of new raw material, advanced techtech and energy saving equipment, improve the efficiency of subenterprises and the results of scientific research to improve student quality training of future professionals of the food industry.ресурсоощадні технологіїенергозберігаюче обладнанняхарчова промисловістьнаукові здобуткифункціональні продуктиresource saving technologiesenergy-saving equipmentfood processingscientific achievementsfunctional foodsНаукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті