Маркетингова складова системи економічної безпеки підприємства харчової промисловості - Земко, Ганна Василівна (My University, 2021)
У тезах «Маркетингова складова системи економічної безпеки підприємства харчової промисловості» авторка акцентує увагу на реаліях діяльності підприємств харчової промисловості України – постійній зміни чинників зовнішнього середовища, які впливають на діяльність підприємства. Від цього напряму залежить стан економічної безпеки підприємства. Такі впливи змушують проводити постійний моніторинг зовнішнього середовища діяльності підприємств харчової промисловості. Ефективна маркетингова складова діяльності підприємства харчової промисловості є одним з чинників, що дає змогу підтримувати належний рівень економічної безпеки підприємства.
Keywords: зовнішнє середовище; підприємство харчової промисловості; ринок харчової промисловості; економічна безпека підприємства; маркетингова складова; маркетингова стратегія