Личак, АнастасіяІвчук, Надія Павлівна2019-04-242019-04-242018Личак, А. Обґрунтування способу отримання рослинної сировини для виробництва дієтичної добавки з підвищеним вмістом хрому / А. Личак, Н. Івчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної конференції молодих аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч. І. – С. 33.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29128Встановлено, що для профілактики і зниження захворювань, пов’язаних з дефіцитом Cr3+ і мікроелементів загалом, доцільним і перспективним буде розроблення дієтичної добавки з листя салату, вирощеного в мінералізованому хромом середовищі. It has been established that for the prevention and reduction of diseases associated with the deficiency of Cr3 + and trace elements in general, it is expedient and promising to develop a dietary supplement from the leaves of lettuce grown in a mineralized chromium medium.uk-UKдієтична добавкарослинна сировинамінералізовані середовищахромdietary supplementvegetable raw materialchromiummineralized environmentsкафедра технології оздоровчих продуктівОбґрунтування способу отримання рослинної сировини для виробництва дієтичної добавки з підвищеним вмістом хромуThesis