Луговська, Оксана АндріївнаСидор, Василь МихайловичЧеремис, Іванна Володимирівна2018-07-162018-07-162018Черемис, І. Оцінка конкурентоспроможності ігристих вин українських виробників / Іванна Черемис, Оксана Луговська, Василь Сидор // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2018 р. - К. : НУХТ, 2018. - Ч.1. - С. 118https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28019uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівігристі винаконкурентоспроможністьорганолептичні показникиorganoleptic characteristicssparkling winecompetitivenessОцінка конкурентоспроможності ігристих вин українських виробниківThesis