Тарасенко, Ірина ВасилівнаАрсеньєва, Лариса ЮріївнаТарасенко, Сергій Дмитрович2014-06-232014-06-232010Тарасенко, І. В. Контроль складу та структури харчової хлібної продукції на основі нових можливостей ємнісних перетворювачів / І. В. Тарасенко, Л. Ю. Арсеньєва, С. Д. Тарасенко // Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій : тези міжнародної НТК, Тернопільський НТУ ім. Пулюя. - Тернопіль, 2010. - С. 393.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15484Описані розроблені на основі теорема Лемпарда–Томсона ємнісні триконтактні перетворювачі для контролю складу та структури харчової хлібної продукції. Можливий роздільний контроль по діелектричній проникності та активній провідності на основі еффекту М. М. Горбова. Description of the developed based on theorem Lampard-Thomson three-соntact capacitive probes for composition and structure of the food grain production. Possible separate control for the permittivity and conductance based M. M. Gorbova effect.uk-UKємнісний триконтактний датчиктеорема лемпарда–томсонапараметри речовинthree-сontacts capacitive sensorlampard-thomson theoremsubstances parametersкафедра експертизи харчових продуктівкафедра електропостачання і енергоменеджментуКонтроль складу та структури харчової хлібної продукції на основі нових можливостей ємнісних перетворювачівThesis