Вища математика - Дубовик, Володимир Панасович; Юрик, Іван Іванович (My University, 2013)
Посібник містить такі розділи: лінійна алгебра,векторна алгебра,аналітична геометрія,диференціальне і інтегральне числення,функції багатьох змінних,диференціальні рівняння,ряди,кратні,криволінійні та поверхневі інтеграли. The manual contains the following sections: linear algebra, vector algebra, analytic geometry, differential and integral calculus, functions of several variables, differential equations, series multiple, curvilinear and surface integrals.
Keywords: похідна; лінійна алгебра; векторна алгебра; аналітична геометрія; границя функції; поверхневі інтеграли; інтеграл; функція багатьох змінних; диференціальні рівняння; ряди; кратні; криволінійні; linear and vector; surface integrals; algebra; analytical heometrial; boundaryfunction; derivative; integral; function of many variables; differential equations; series multiple; curvilinear; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.