Андрусіник, Анастасія ВасилівнаТалалаївська, Олена МиколаївнаШутюк, Віталій Володимирович2019-04-222019-04-222019Андрусіник, А. В. Дослідження регідратаційних властивостей сушеної зелені петрушки / А. В. Андрусіник, О. М. Талалаївська, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті", присвяченої 135-річчю НУХТ : матеріали 85 Ювіл. Міжнар. наук.конферен. молод. учен., аспір. і студ., 11–12квітня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019 р. – Ч.1. – С.331.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29079В роботі розглянуто питання впливу різних способів сушіння на регідратаційні властивості сушеної зелені петрушки. Досліджено що мікрохвильове сушіння петрушки дозволяє досягти вищого значення рівноважного вмісту масової частки вологи в процесі регідратації сухої петрушки, порівняно з сушінням гарячим повітрям. The paper considers the effects of different drying methods on the rehydration properties of dried parsley. It was investigated that microwave drying of parsley allows to achieve the highest value of the equilibrium content of the mass fraction of moisture in the process of rehydration of dry parsley, compared with drying with hot air.uk-UKсушіннярегідратаціязелень петрушкиdryingrehydrationparsley greensкафедра технології консервуванняДослідження регідратаційних властивостей сушеної зелені петрушкиThesis