Експорт цукру з українських земель Російської імперії до Персії напередодні й у роки першої світової війни - Пилипенко, Олександр Євгенійович (My University, 2013)
У статті розглядається малодосліджений аспект української історії — торговельні відносини між українськими землями Російської імперії та Персією на початку XX cт. Зокрема, досліджується стан експорту українського цукру.
Keywords: торгівля; Україна; Персія; цукор; сахар; Украина; торговля; Персия; sugar; trading; Ukraine; Persia; кафедра гуманітарних дисциплін