ERP - система - основа ефективного управління - Тур, Олеся Василівна (My University, 2014)
В сучасних умовах, щоб одержати переваги перед конкурентами, компанії повинні передбачати зміни і використовувати їх в своїх стратегічних інтересах. Це можна зробити за допомогою ERP-системи, яка забезпечує підприємство можливостями глибокого аналізу не тільки внутрішньої сфери, але і зовнішнього ринкового середовища, що дозволяє йому обернути зміни в свої реальні переваги.
Keywords: інтеграція; управління; бізнес-процес; интеграция; управление; бизнес-процесс; integration; business process; management; кафедра економіки праці та менеджменту