Правові засади регулювання економічної конкуренції в сучасних умовах - Ткаченко, Ольга Миколаївна (My University, 2005)
Розглянуто основні засади конкуренційного законодавства України та законодавства про захист економічної конкуренції. Basic principles of konkurenciynogo legislation of Ukraine and legislation are considered about defence of economic competition.
Keywords: правове регулювання; економічна конкуренція; конкуренційне законодавство; adjusting; economic competition; кафедра економіки і права