Сучасні проблеми страхового ринку - Стецюк, Володимир Михайлович; Гнатенко, Олена Андріївна (My University, 2014)
Страхування, як сектор національної економіки, має ряд невирішених питань функціонування. Його розвиток і зміцнення є неможливими без глибинного сучасного аналізу. Так як стан страхового ринку фактично є похідним від соціально- економічного стану країни, то проблеми розвитку вітчизняної страхової системи не варто зводити лише до вузькоспеціалізованих питань цієї сфери діяльності. Insurance as a sector of the economy has a number of outstanding issues operation. Its development and strengthening is impossible without deep modern analysis. Since the state of the insurance market is actually derived from the social economic situation of the country, the problems of the national insurance system is should be reduced only to highly specialized on this field of activity.
Keywords: страхування; проблеми розвитку; страховий ринок; insurance; insurance market; problems of development; кафедра фінансів