Єфімова, Єлизавета ОлексіївнаПопович, Ксенія ВікторівнаКузьмін, Олег Володимирович2017-05-292017-05-292015Єфімова, Є. О. Розробка та впровадження елементів системи управління якості послуг в службі прийому і розміщення / Є. О. Єфімова, К. В. Попович, О. В. Кузьмін // Проблеми управління і економіки підприємств в сучасних умовах : матеріали ХІІ Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 85-річчю від дня народження д.е.н., проф. Чепурнова І. А., 26–27 травня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 100–102.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25389Розробка елементів системи управління якістю для готельно-ресторанних закладів. Development of elements of control system by quality is for hotel-restaurant establishments.uk-UKготельно-ресторанний закладhotel-restaurant establishmentякістьqualityкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїРозробка та впровадження елементів системи управління якості послуг в службі прийому і розміщенняOther