Розробка та впровадження елементів системи управління якості послуг в службі прийому і розміщення - Єфімова, Єлизавета Олексіївна; Попович, Ксенія Вікторівна; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2015)
Розробка елементів системи управління якістю для готельно-ресторанних закладів. Development of elements of control system by quality is for hotel-restaurant establishments.
Keywords: готельно-ресторанний заклад; hotel-restaurant establishment; якість; quality; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції