Божко, Анастасія ЮріївнаЧорна, Анастасія Іванівна2020-09-012020-09-012020Божко, А. Ю. Дослідження впливу різного виду паковання на термін зберігання заварних тістечок «Іриска» / А. Ю. Божко, А. І. Чорна // Проблеми та перспективи розвитку сучасної науки : збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції молодих науковців, аспірантів і здобувачів вищої освіти, 21-22 травня 2020 р., м. Рівне. – Рівне : НУВГП, 2020. – Ч. 1. – С. 11-13.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31870Для покращення зберігання заварних тістечок «Іриска» перспективним напрямом є заміна цукрової помадки на глазурування їстівним покриття, що дасть змогу використовувати картон нижчої щільності і змінити кришку, що надівається на відкидну, щоб не використовувати полімерну стрічку для закріплення.заварні тістечкапакованнятермін зберіганняcustard cakespackingexpiration dateкафедра експертизи харчових продуктівДослідження впливу різного виду паковання на термін зберігання заварних тістечок «Іриска»Thesis