Дослідження впливу різного виду паковання на термін зберігання заварних тістечок «Іриска» - Божко, Анастасія Юріївна; Чорна, Анастасія Іванівна (My University, 2020)
Для покращення зберігання заварних тістечок «Іриска» перспективним напрямом є заміна цукрової помадки на глазурування їстівним покриття, що дасть змогу використовувати картон нижчої щільності і змінити кришку, що надівається на відкидну, щоб не використовувати полімерну стрічку для закріплення.
Keywords: заварні тістечка; паковання; термін зберігання; custard cakes; packing; expiration date; кафедра експертизи харчових продуктів