Склад молочного киселю (патент на корисну модель № 134358) - Грек, Олена Вікторівна; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Михалевич, Артур Петрович; Дворецький, Дмитро Петрович (My University, 2019)
Склад молочного киселю, що містить молочну основу, крохмаль картопляний, при чому як наповнювач використовують пасту волоського горіха молочно-воскової стиглості. The composition of the milk kissel containing the milk basis, potato starch, at which as a filler,were used a paste of walnut milk-wax ripeness.
Keywords: склад киселю; сироватка; паста волоського горіха; composition of kissel; whey; paste of walnut; кафедра технології молока і молочних продуктів