Вдосконалення інформаційного забезпечення управління підприємством харчової промисловості - Ткаченко, Ольга Миколаївна (My University, 2014)
В умовах глобальної інформатизації суспільства досить гостро постає питання інформаційного забезпечення взагалі, і промислового підприємства зокрема. Саме інформаційне забезпечення надає можливість вчасно та оперативно приймати ефективні рішення щодо управління підприємства.
Keywords: управління підприємством; інформаційне забезпечення підприємства; кафедра економіки і права