Дітріх, Ірина ВікторівнаІвашина, Валерія Святославівна2017-12-272017-12-272017Дітріх, І. В. Лофант як сировина для напоїв / І. В, Дітріх, В. С. Івашина // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5-6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 310.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26465Доведено, що трава лофант є перспективною сировиною для розробки рецептур напоїв цілеспрямованої дії. It is proved that grass lofant is a promising raw material for the development of purposeful-action beverage formulations.uk-UKлофант анісовийчайфункціональний інгредієнтlofant aniseteafunctional ingredientкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїЛофант як сировина для напоївThesis