Екологічний аспект в аналізі інвестиційних проектів підприємств харчової промисловості - Басюк, Тетяна Петрівна (My University, 2013)
Досліджено необхідність оцінки впливу інвестиційних проектів підприємств харчової промисловості на навколишнє середовище. Систематизовано методи оцінки екологічного впливу інвестиційних проектів та обґрунтовано їх вибір з урахуванням особливостей умов реалізації.
Keywords: харчова промисловість; навколишнє середовище; інвестиційний проект; екологічний вплив; методи оцінки; пищевая промышленность; окружающая среда; инвестиционный проект; экологическое влияние; методы оценки; food processing industry; environment; investment project; environmental impact; assessment methods; кафедра економіки і права