Ткаченко, Вікторія ВячеславівнаПопова, Наталія ВікторівнаГуменюк, Галина Денисівна2017-05-292017-05-292017Ткаченко, В. В. Створення нового низькокалорійного глазурованого сирка збагаченого складу в білковій глазурі / В. В. Ткаченко, Н. В Попова, Г. Д. Гуменюк // 8 Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 3-ї міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. - Частина 1 - К. : НУХТ, 2017. - С. 62.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25375Визначено склад і зроблено аналіз якості сировини, наповнювачів та глазурованого сирка. The composition and the analysis of quality raw materials and excipients Candied Curds.uk-UKглазурований сирокбілкова глазурьвітаміниglazed cheeseprotein frostingvitaminsкафедра експертизи харчових продуктівкафедра процесів і апаратів харчових виробництвСтворення нового низькокалорійного глазурованого сирка збагаченого складу в білковій глазуріOther