Драган, Олена Іванівна2012-10-292012-10-292011Драган, О. І. Реінжиніринг бізнес-процесів на підприємствах м’ясної промисловості / О. І. Драган // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2011. – № 39. – С. 193–197.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3355У статті розглядаються методичні підходи до застосування технології реінжинірингу на підприємствах м’ясної промисловості з урахуванням специфічних особливостей виробництва м’ясної продукції.In this article methodical approaches to application of technology of reengineering at the enterprises of the meat industry taking into account specific features of manufacture of meat production are considered.otherреінжинірингбізнес-процесопераційна стратегіяпідприємствопродукціявиробництвом’ясна промисловістьreengineeringbusiness processoperational strategyenterpriseproductionmanufacturemeat the industryкафедра економіки праці та менеджментуРеінжиніринг бізнес-процесів на підприємствах м’ясної промисловостіArticle