Системи управління якістю на підприємствах харчової промисловості - Кійко, Вікторія Вікторівна; Мельник, Оксана Петрівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Попова, Наталія Вікторівна (My University, 2023)
У навчальному посібнику розглянуто сучасні підходи до розроблення та впровадження системи управління якістю на підприємствах харчової промисловості відповідно до вимог міжнародних стандартів. Окрему увагу приділено інструментам управління якістю, особливостям проведення аудиту системи управління якістю та її сертифікації.

The textbook explores modern approaches to the development and implementation of quality management systems at food industry enterprises in compliance with international standards. Particular attention is given to quality management tools, the specifics of auditing quality management systems, and their certification.
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; харчова промисловість; food industry; управління якістю; quality management; стандарти ISO; ISO standards; безпечність харчових продуктів; food safety; контроль якості; quality control; міжнародне технічне регулювання; international technical regulation; сертифікація; certification; стандартизація; standardization