Трансформаційні процеси в економіці України - Ковальчук, Інна Володимирівна (My University, 2018)
У розділі монографії проаналізовано тенденції розвитку національної економіки, досліджено структуру, виявлено проблеми та особливості формування ВВП України, зроблені висновки щодо перспектив економічного розвитку. The article investigates the tendencies of development of the national economy, to study the structure, identified the problems and peculiarities of Ukraine's GDP, conclusions are drawn regarding the prospects of economic development.
Keywords: розвиток; аналіз; валовий внутрішній продукт; структура; економічне зростання; кафедра економіки і права; development; analysis; gross domestic product; structure; economic growth