Парадигма регіонального інноваційного розвитку хлібопекарських підприємств України - Жужукіна, Наталія Іванівна; Петруха, Сергій Валерійович; Колотуша, Максим Михайлович (My University, 2008)
Запропонована в статті методика забезпечує проведення поглибленого аналізу стану і тенденцій розвитку інноваційних процесів у хлібопекарській галузі регіонів України. The proposed method in the paper provides in-depth analysis of the status and trends of innovative processes in the baking industry regions of Ukraine.
Keywords: парадигма; регіональний інноваційний розвиток; хлібопекарські підприємства; paradigm; an innovative regional development bakeries; кафедра економіки і права