Впровадження інформаційних технологій для вивчення дисципліни "Безпека життєдіяльності" - Гуць, Віктор Степанович; Слободян, Ольга Петрівна; Нещадим, Лариса Петрівна (My University, 2006)
Інтенсифікація навчального процесу пов'язана з розробкою й впровадженням нових, активних методів навчання у поєднанні з різними технічними засобами. В роботі наведені інформаційні технології навчання, які розроблені та впроваджені для вивчення безпеки життєдіяльності. The intensification of the learning process associated with the development and introduction of new, active learning methods in combination with different hardware. In work the information technology training, designed and implemented for the study of life safety.
Keywords: безпека життєдіяльності; тестовий контроль; інформаційні технології; safety; test control; information technology; кафедра екології та екоменеджменту; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу