Фесун, Тетяна Павлівна2021-01-192021-01-192020Альтеративні джерела білків. Бобові. Горіхи. Гриби. Соя. Тофу [Електронний ресурс] : науково допоміжний бібліографічний покажчик двома мовами 1970-2020 рр. / упоряд. Т. П. Фесун; Наук.-техн. б-ка; Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2020. – 191 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32428Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) в продовж 1970–2020 рр. з актуальних питань розвитку проблем підвищення рівня білкового забезпечення населення в харчуванні. Покажчик розрахований на широке коло, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою у галузі харчових технологій, а також виробників харчових продуктів. The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, sections of monographs, educational publications, reference publications, articles from periodicals and scientific publications, abstracts of dissertations) during 1970-2020 on topical issues of developing problems of increasing the level of protein in the diet. The index is designed for a wide range of graduate students, teachers, undergraduates, students and anyone interested in this topic in the field of food technology, as well as food producers.бобовігоріхигрибисоятофубілокдослідження білкаprotein researchlegumesnutsmushroomssoytofuproteinАльтеративні джерела білків. Бобові. Горіхи. Гриби. Соя. ТофуOther