Міграція як фактор впливу на інвестиційну привабливість - Гуткевич, Світлана Олександрівна (My University, 2015)
Розглянуто інвестиційну привабливість країни та міграцію в сучасних умовах як фактор впливу на інвестування. Investment attractiveness of country and migration as a factor influencing the investment nowadays are discussed.
Keywords: інвестиції; міграція; інвестиційна привабливість; фактори; investment; migration; investment attractiveness; кафедра міжнародної економіки