Моделювання гідрогазодинамічних процесів в системі соплових пристроїв для пакувальної машини - Чепур, Максим Сергійович; Гнатів, Тарас Тарасович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Деренівська, Анастасія Василівна (My University, 2018)
Підготовка або пакувального матеріалу в технологічних операціях пакування потребує утворення заданих меж контактної поверхні для оброблення, в тому числі і сопловими пристроями. Було розроблено алгоритм діагностики пневмосистем для визначення правильної компоновки обладнання. Досліджено умови керування розділом тиску при ежектуванні в системі соплових пристроїв на поверхневий шар різних видів пакувальних матеріалів. Preparation of consumer packaging or packaging material in technological packaging operations require the creation of specified boundaries of the contact surface for processing, including nozzle devices. An algorithm for diagnosing pneumatic systems was developed to determine the correct layout of equipment. The conditions for controlling the pressure section under the ejection in the system of nozzle devices on the surface layer of various types of packaging materials are investigated.
Keywords: споживча тара; пакувальний матеріал; пакувальне обладнання; ежектування; сопловий пристрій; пневмосистема; onsumer packaging; packaging material; packaging equipment; ejection; nozzle device; pneumatic systems; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки