Вплив зовнішніх факторів на точність результатів аналізів - Млечко, Л. А. (My University, 2008)
Подано перелік основних факторів, які впливають на точність результатів досліджень молока при визначенні густини, титрованої кислотності та вмісту жиру. Наведені наслідки порушення умов проведення аналізів на підприємствах. The list of the main factors influenced on the precision of results of milk tests in determination of density, acidity, fat content was shown. The consequences of breaches of testing were identified.
Keywords: молоко; густина; кислотність титрована; точність результатів; milk; density; acidity; precision of results