Радіаційно-конвективна сушильна установка (патент на корисну модель № 97903) - Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Бурлака, Тетяна Василівна; Стрельченко, Людмила Василівна (My University, 2015)
Радіаційно-конвективна сушильна установка містить корпус з полірованого алюмінію, радіаційно-інфрачервоні випромінювачі, вентилятор і блок автоматичного регулювання температури. Додатково встановлений зовнішній конвективний калорифер, блоки автоматичного регулювання відносної вологості, швидкості руху теплоносія, регульований пристрій положення вузлів інфрачервоних генераторів. Radiation convection dryer contains a body made of polished aluminum, radiation-infrared emitters, a fan and an automatic temperature control unit. Additionally installed external convection heaters, blocks of automatic control of relative humidity, coolant movement speed, regulated device position of knots of infra-red generators.
Keywords: кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; сушіння; сушильна установка; радіаційно-інфрачервоні випромінювачі; калорифер; ІЧ-генератор; конвекція; drying; drying equipment; radiation-infrared emitters; heaters; infrared generator; convection