Корольчук, Ірина МиколаївнаЮщенко (Гончар), Наталія МихайлівнаКочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаБандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна2022-04-042022-04-042021Вивчення впливу прянощів на ступінь використання білка в технології м’яких сирів з козиного молока / І. М. Корольчук, Н. М. Ющенко, О. В. Кочубей-Литвиненко, У. Г. Кузьмик // Наукові праці НУХТ. – 2021. – № 2. Т. 27. – С. 187–196https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37162У статті досліджено вплив прянощів — гуньби сінної в кількості 1,0% та куркуми у кількості 0,2% на технологічні властивості козиного молока в технології сирів м ’яких.молоко козинесир м ’якийкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВивчення впливу прянощів на ступінь використання білка в технології м’яких сирів з козиного молокаArticle