Вивчення впливу прянощів на ступінь використання білка в технології м’яких сирів з козиного молока - Корольчук, Ірина Миколаївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна (My University, 2021)
У статті досліджено вплив прянощів — гуньби сінної в кількості 1,0% та куркуми у кількості 0,2% на технологічні властивості козиного молока в технології сирів м ’яких.
Keywords: молоко козине; сир м ’який; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції