Удосконалення пристрою для термічного оброблення ковбасних виробів - Бабанова, Олена Ігорівна; Беседа, Сергій Дмитрович; Шевченко, Андрій Олександрович (My University, 2025)
Удосконалення пристрою для оброблення ковбасних виробів дозволяє запобігти зайвих втрат продукту за рахунок не налипання жиру і продуктів осадження диму та покращити якісні показники ковбасних виробів.

Improvement of the sausage device to prevent unnecessary loss of the product due to the lack of fat and smoke deposition products and to improve the quality of sausage products.
Keywords: пристрій; термічне оброблення; ковбасні вироби; device; heat treatment; sausage products; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв