Махинько, Людмила ВасилівнаКовбаса, Володимир МиколайовичБондаренко, Анастасія Василівна2025-01-142024Махинько, Л. Фактори формування складу мультизернової основи для мюслі / Л. В. Махинько, В. М. Ковбаса, А. В. Бондаренко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХIІІ Міжнародної науково-технічної конференції, 21 листопада 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 126-127https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/46414Досліджено основні фізико-хімічні властивості зернових пластівців, виготовлених за різною технологією. Встановлено фактори, які матимуть вплив на органолептичні показники готової страви мюслі.The main physicochemical properties of cereal flakes produced using different technologies were investigated. Factors that will influence the organoleptic characteristics of the finished muesli dish were identified.ukмюслізернові пластівціступінь набуханняводопоглинанняскладmueslicereal flakesdegree of swellingwater absorptioncompositionкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівФактори формування складу мультизернової основи для мюсліThesishttps://orcid.org/0000-0003-4021-8947https://orcid.org/0009-0001-8876-3373