Фактори формування складу мультизернової основи для мюслі - Махинько, Людмила Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Бондаренко, Анастасія Василівна (My University, 2024)
Досліджено основні фізико-хімічні властивості зернових пластівців, виготовлених за різною технологією. Встановлено фактори, які матимуть вплив на органолептичні показники готової страви мюслі.

The main physicochemical properties of cereal flakes produced using different technologies were investigated. Factors that will influence the organoleptic characteristics of the finished muesli dish were identified.
Keywords: мюслі; зернові пластівці; ступінь набухання; водопоглинання; склад; muesli; cereal flakes; degree of swelling; water absorption; composition; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів