Нормативно-правове регулювання обліку та амортизації основних засобів - Мазник, Ліана Валеріївна; Ромашко, Тетяна Володимирівна (My University, 2013)
В умовах ринкової економіки раціональне використання основних засобів підприємства як одного з основних ресурсів виробництва є запорукою ефективності його діяльності в цілому. In a market economy, sustainable use of fixed assets of the company as a major resource production is the key to its effectiveness as a whole.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; облік; амортизація; основні засоби; accounting; amortization; fixed assets